SR CEN ISO/TS 11133-1:2009
Microbiologia alimentelor şi furajelor. Ghid de preparare şi obţinere a mediilor de cultură. Partea 1: Ghid general de asigurarea calităţii pentru pregătirea mediilor de cultură în laborator
Aceasta specificaţie tehnică furnizează terminologia generala corelată cu asigurarea calităţii şi specifică cerinţele minime pentru pregătirea mediilor de cultură de folosit pentru analiza microbiologică a produselor intenţionate pentru consum uman sau ca furaje.
Status :
Anulat
Data aprobării : 30.04.2009
Data publicării : 02.05.2009
Data anulării : 31.10.2014
Număr de pagini : 24
ICS : 07.100.30 Microbiologie alimentara
Comitet tehnic : 95 - Produse agroalimentare şi horticole şi metode de analiză
- Inlocuieste SR ENV ISO 11133-1:2002
- Indicat la referinte SR CEN ISO/TS 11133-2:2009
- Indicat la referinte SR EN ISO 7218:2007
- Inlocuit prin SR EN ISO 11133:2014