CINE SUNTEM?

Asociația de Standardizare din România cu sediul în București, Str. Mihai Eminescu nr 238, Sector 2, Cod poștal 020085, înregistrată la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor poz: 311/1998,  Cod de înregistrare fiscală: RO11134288 („ASRO“), operatorul magazinelor on-line www.magazin.asro.ro, www.e-standard.eu și a site-urilor www.asro.ro, www.standardizarea.ro, www.ziuastandardizarii.ro, www.standardizare.wordpress.com,  declară că toate datele personale (mai departe, „date”) sunt considerate strict confidențiale şi sunt tratate în conformitate cu legile în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal. 

DATE PERSONALE PRELUCRATE 

Politica noastră personala de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți consulta politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la pagina Politica de Confidențialitate.

ASRO colectează următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 • Nume și prenume;
 • E-mail;
 • Număr de telefon;
 • Detalii de facturare si plată;
 • Adresa IP a calculatorului. 

DE CE AVEM NEVOIE DE ELE? 

Avem nevoie de datele dvs. personale pentru a v oferi următoarele servicii:

Comenzi

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
 • E-mail – adresă de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs.;
 • Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs.;
 • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
 • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura. 

Suport

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica;
 • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă putea rezolva problema sesizată;
 • Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme;
 • Detalii IP & sesiune pe site-ul magazinului – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat si pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe situl nostru. 

Funcționarea site-ului

 • Adresa IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet
 • Informații cont magazin – informațiile dvs. vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri si site-ului să vă ofere o experiență personalizată 

Pe baza consimțământului dumneavoastră, prelucrăm și următoarele date cu caracter personal pentru Newsletter ASRO.

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal;
 • E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul. 

Comportament online

 • Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Va rugam consultați descrierea acestor parteneri în aceasta pagina Politica cookies

CE FACEM CU ELE? 

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul Asociației de Standardizare din România. Găzduirea si stocarea datelor dumneavoastră are loc în Uniunea Europeana. Datele dvs. personale pentru newsletter vor fi încărcate în Mailchimp  care va acționa ca împuternicit pentru ASRO.

Mailchimp operează transmiterea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidențialitate poate fi consultata la Mailchimp.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfășura activitatea sunt:

EuPlătesc este furnizorul nostru de servicii pentru plățile online

Google Analytics este furnizor pentru analiza trafic a site-ului

Google fonts

Google Maps API

 

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL? 

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După aceasta perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile din magazinul nostru datele dvs. personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice si nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

 

CARE SUNT DREPTURILE DVS.? 

Dacă aveți motive să credeți că datele personale pe care le deținem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul sa solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la dpo@asro.ro.

În cazul în care doriți să înaintați o plângere legata de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail dpo@asro.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicata în termen de 48 de ore.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa: www.dataprotection.ro.