Română  English
GeneralitățiModul de operareInformații generale despre acest site

Pentru a putea naviga fără probleme în paginile acestui site, vă rugăm:
- să folosiți o rezoluție de 800x600 pixeli sau mai mare (recomandat 1024x768) și adâncime de culoare de minim 16 biți;
- să permiteti browser-ului dumneavoastră să accepte cookie-uri; cookie-urile pe care le descărcați de pe acest site sunt citite doar în paginile acestui site și nu conțin informații din care să poată fi trase concluzii privind preferințele, opțiunile sau comportamentul dumneavoastră online;
- să intrati în acest site numai prin pagina de intrare (www.magazin.asro.ro); pentru aceasta, vă rugăm să nu marcați ("add bookmark", "add to favorites") pagini de detaliu, ci numai prima pagină a site-ului;
- să nu folosiți servere proxy pentru anonimizare atunci când vă logați sau atunci când completați formularele de comandă.

ASRO încearcă să cât mai exact în ceea ce privește conținutul și prețurile afișate pe acest site; totuși nu putem garanta că descrierile (specificații, fotografii, etc.), prețul și orice altă informație legată de un produs sunt întotdeauna, complete sau la zi (vezi mai jos capitolul “Diverse”), iar fotografiile produselor nu creează obligații contractuale.

Alegerea produselor

Navigați pe site, studiați produsele și prețurile. Produsele pot fi disponibile în mai multe formate: InfoStandard Cloud, InfoStandrd Web sau Suport Hârtie. Fiecare format în parte are un alt preț. Pentru a adăuga la coș produsul în format CD apăsați butonul .

Colecțiile de standarde în format electronic sunt înglobate în aplicația InfoStandard Web.

La comanda dumneavoastra pe ICS/CAN se adaugă doar standardele în vigoare existente. Dacă un standard în vigoare existent în ICS-ul /CAN-ul ales de către dvs. există atat varianta în limba romană, cat și varianta în limba engleză, se va adăuga automat doar varianta în limba romană. Pentru alegerea variantei în limba engleză pentru acest standard, trebuie să căutați individual standardul și să comandați și versiunea în limba engleză.

În coșul de cumpărături puteți să faceți următoarele modificări asupra produselor din coș: să modificați cantitatea sau sa stergeți produsul din coș. Pentru a putea comanda produsele din coș, trebuie să vă autentificați în pagina Log in. Dacă nu aveți cont pe site-ul www.magazin.asro.ro vă puteți crea unul în pagina Creare cont.


Finalizarea comenzilor

Când ați terminat de selectat produsele și cantitățile, dați click pe link-ul Coșul meu. Urmează introducerea adresei dumneavoastră, numele dumneavoastră și datele de contact, datele firmei (dacă doriți ca factura să fie emisă pe numele firmei). Selectați metoda de plată. în final, se precizează modalitatea de livrare dorită și adresa de livrare - dacă e diferită de adresa de înregistrare. Vă rugăm să acordați atenție deosebită condițiilor/restricțiilor de plată sau de livrare precizate în formular.

După finalizarea comenzii, veți primi prin e-mail o proformă ce va conține detalii despre produsele alese plus, în cazul în care plata se face prin card bancar, detalii despre tranzacție.

Pentru a comanda unul dintre produsele din oferta noastră, aveți de asemenea posibilitatea de a ne contacta telefonic la numarul (004) 021-317.76.20 sau fax (004) 021-317.25.14, unde unul dintre operatorii noștrii vă stă la dispoziție pentru informații și detalii. Această soluție se adresează și celor ce preferă să comande produsele exclusiv prin rețeaua telefonică.

Comenzile se onorează numai după achitarea lor.


Despre plată

Pentru plata produselor achiziționate aveți la dispoziție următoarele modalități de plată:
- online cu card bancar »
Card bancar
- plată prin transfer bancar(ordin de plată)
- plată cash (plată la sediul ASRO)

Comenzile se onorează numai după achitarea lor.

În cazul trasferurilor bancare, contravaloarea produselor se va achita în contul ASOCIATIEI de STANDARDIZARE din ROMANIA, cod fiscal: R11134288, IBAN: RO77 RNCB 0082 0441 6720 0010 deschis la BCR UNIREA BUCURESTI, conform proformei primite prin e-mail după finalizarea comenzii.


Despre livrare

Produsele electronice achiziționate vor livrate prin curierat, costurile de transport fiind suportate de către Dvs.


Confidențialitatea datelor

ASRO duce o politică strictă de respectare a confidentialității datelor clienților săi. ASRO se angajază să nu transmită datele personale ale clienților săi către terți și să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor). www.magazin.asro.ro și ASRO nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.


Despre autentificare

Pentru a avea acces la toate funcțiile acestui site, trebuie să deschideți un cont pe acest site. Este necesar să vă autentificați de fiecare dată când doriți să faceți cumpărături pe acest site. Nu este necesară autentificarea pentru a studia oferta de produse. Orice utilizator poate face acest lucru fără vreo restricție.

Autentificarea este însă obligatorie pentru lansarea unei comenzi. Contul pe care îl deschideți este utilizat pentru a reține datele dumneavoastră, astfel încât la o a doua achiziție să nu trebuiască să completați din nou în întregime formularul de comandă, ci numai rubricile al căror conținut diferă.

Crearea unui cont se face din pagina Creare cont.
Autentificarea utilizatorilor inregistrați se face din pagina Log in.
Aceste link-uri (Creare cont și Log in) sunt disponibile pe partea dreaptă a meniului. txt_62.
Vă rugăm să completați cu atenție toate rubricile, deoarece datele eronate pot crea probleme la onorarea comenzilor.
Anumite rubrici trebuie completate în mod obligatoriu. Fără aceste date nu putem onora comenzile. Aceste rubrici sunt marcate distinct (cu *).

Nu este posibilă înregistrarea a doi utilizatori cu aceeași adresă de e-mail sau nume utilizator. Numele de utilizator (username) este utilizat pentru autentificare. Dacă înregistrarea este refuzată cu un mesaj explicativ ce acuză o adresă e-mail sau username eronat sau duplicat, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj cu descrierea problemei. Folosiți formularul din pagina Contact.

Vă rugăm să nu folosiți proxy-uri de anonimizare atunci când creați un cont sau când vă autentificați. Încercarea de a ascunde adresa IP poate duce la eșecul operației de înregistrare/autentificare.


Coșul de cumpărături

Coșul de cumpărături reține produsele pe care le-ați ales din catalogul nostru. În această pagină se afișează lista produselor selectate. Puteți să modificați cantitățile (creștere sau scădere cu o unitate a cantității actuale), să eliminați produse din listă sau să goliți complet coșul.
Atunci când vreți să comandați conținutul coșului, folosiți link-ul Coșul meu. Această operație presupune să fiți autentificat.

La trimiterea comenzii, vi se va cere să completați un formular cu datele dumneavoastră de contact, să alegeți modalitatea de plată și modul de livrare. Formularul are două pagini. Vă rugăm să citiți și să completați cu atenție rubricile. Rubricile a căror completare este obligatorie sunt marcate distinct. Dacă formularul este completat corect, veți ajunge în pagina de confirmare a comenzii, ce conține un sumar al datelor furnizate de dumneavoastră. Datele completate sunt memorate pentru următoarea dumneavoastră comandă.

În câteva minute de la completarea formularului și acceptarea comenzii, veți primi o copie a confirmării prin e-mail (proformă).


Căutarea pe site

- nu se face distincție între litere mari și litere mici (de exemplu: căutarea Activ sau ACTIV sau activ conduce la aceleași rezultate)
- se ignoră diacriticele (de exemplu: căutarea clasa sau clasă duce la aceleași rezultate)
- se caută șiruri de caractere care corespund integral sau parțial unui cuvânt (ex: căutarea prim are ca rezultat pagini în care apare prim, imprim, primadona, exprimare, etc.)


Suport tehnic

Pentru clarificări și suport tehnic va stăm la dispoziție pe adresa de e-mail vanzari@asro.ro precum și la numerele de telefon: (004) 021-316.77.25, (004) 021-316.77.23, (004) 021-021-316.76.20.

Mesajele și apelurile sunt preluate doar în zilele lucrătoare:
Luni - Joi între orele 7.45-16.15
Vineri între orele 7.45-13.30


Prețul produselor

Prețurile finale sunt exprimate în lei și nu includ TVA. În eventualitatea unui produs afișat cu un preț incorect din cauza erorilor de tip tipografic, informațional, tehnic etc., ASRO își rezervă dreptul de a refuza/anula orice comandă pentru acel produs și va proceda în cel mai scurt timp la corectarea/eliminarea inadverenței respective.


Procesarea comenzilor

Comenzile sunt procesate în cel mai scurt timp posibil. În situații excepționale (perioade de vârf, stoc zero, vacanțe, comenzi speciale, etc.) pot apărea întârzieri în operațiunile de validare și livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate în weekend-uri.


Garanții

Produsele sunt asigurate din momentul livrării până la recepție. Vă rugăm ca în momentul primirii produselor să verificați integritatea acestora și în prezența curierului să semnați de primire NUMAI după ce ați efectuat recepția. Nu se vor lua în calcul eventualele reclamații referitoare la integritatea produselor survenite ulterior recepției. În cazul în care la recepție se constată (în prezența reprezentantului curierului) că produsele au suferit deteriorări/distrugeri sau sunt incomplete, vă rugăm să notați pe recipisa de primire a curierului acest lucru (cât mai detaliat cu putință) și să ne informați urgent prin e-mail la adresa vanzari@asro.ro. Coletul ce conține produse neconforme vă rugăm să-l predați curierului pentru returnare (plata transportului retur va cădea în sarcina noastră - numai dacă recepția s-a efectuat în prezența curierului).

În cazul produselor electronice, dacă apar probleme tehnice, vă rugăm consultați secțiunea Suport tehnic.

ATENȚIE!! De regulă, curierii nu stau la recepția coletelor; ca atare, vă rugăm să NU semnați de primire până nu verificați integritatea conținutului coletului/elor!


Promoții și oferte speciale

Toate promoțiile și ofertele speciale prezentate pe site sunt valabile exclusiv în limita stocului disponibil.


Diverse

Toate siglele și mărcile înregistrate folosite pe site sunt proprietatea deținătorilor acestora. Prețurile și specificațiile produselor precum și termenii se pot schimba fără o notificare prealabilă. Dacă dintr-o regretabilă eroare din partea noastră s-au strecurat neconformități între ce este prezentat pe SITE sau ceea ce ați comandat și ceea ce recepționați, vă rugăm sa ne sesizați cât mai urgent posibil pe adresa de e-mail vanzari@asro.ro, iar noi vă vom contacta pentru remedierea problemei.